Tisková zpráva - klienti Náhody hledají seznámení pro trvalý partnerský vztah - průzkum - 4.10.2012

Tisková zpráva - klienti  Náhody hledají seznámení pro trvalý partnerský vztah - průzkum - 4.10.2012Agentura Náhoda se svých klientů ptala na jejich názory, touhy, postoje, návyky, životní styl a očekávání v budoucím partnerském vztahu. On-line dotazník kompletně vyplnilo 1600 z nich. Z průzkumu vyplynulo, že služeb Náhody využívá skupina nezadaných s vyšším vzděláním, kteří hledají trvalý partnerský vztah. Ve věkové kategorii do 25 let se na agenturu častěji obracejí muži, se stoupajícím věkem, především pak v kategorii nad 40 let, přichází do Náhody více žen. Jsou muži z Marsu a ženy z Venuše? Skutečně se jejich očekávání, pokud jde o partnerský vztah, tak liší?

„Pokud si mohu dovolit zobecnit, tak se na naši agenturu obracejí nejčastěji nezadaní ze dvou skupin: mladší svobodní muži a aktivní ženy ve věku nad 35 let. Jsou to spíše vzdělaní a finančně zajištění klienti z Prahy a větších měst," říká Veronika Vinterová, majitelka agentury a autorka její koncepce péče o zákazníka. „Pokud se podíváme na očekávání od budoucího vztahu a na představu ideálního partnera, tam se muži a ženy skutečně rozcházejí. Jejich vize ideální ženy či ideálního muže bývá mnohdy více ovlivněna romantickými filmy, než reálným světem. Je na Náhodě a jejích odbornících pracovat s touto představou tak, aby se přiblížila skutečným možnostem a skutečným lidem. Není výjimkou, že během spolupráce s naší agenturou se klientovi představy o budoucím životě a partnerovi začnou měnit. Často pak s povděkem konstatují, že by o partnera, kterého u nás naleznou, na začátku nejspíš ani nezavadili pohledem. V tom je přidaná hodnota Náhody a zárodek možného úspěchu – dlouhodobého partnerského vztahu," doplňuje.

Podle průzkumu využívá služeb Náhody 46 % svobodných a 42 % rozvedených žen. U mužů převažují svobodní
(66 %), 27 % jich patří do skupiny rozvedených. I přesto, že klientelu Náhody tvoří ze 46 % muži a ženy z Prahy a ze 12 % Středočeši, nabízí agentura své služby napříč celou Českou republikou a daří se jí úspěšně pomáhat navazování vztahů mezi lidmi z různých regionů.

Pokud se chcete dozvědět více o postojích nezadaných mužů a žen, po čem touží a jaká mají kritéria při výběru svého budoucího partnera, přijďte si poslechnout zajímavá data na tiskovou konferenci dne 10. října 2012, od 10 hodin, do hotelu Barcelo Old Town, Celetná 26, Praha 1.

Přečtěte si podmínky pro využívání tiskových zpráv z nahoda.com a prohlédněte si další tiskové zprávy.